marți, februarie 25, 2020
Politica

Reacţii din PSD / Mihai Fifor: De astăzi începe …

Fostul ministru al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a transmis, după ce Guvernul Ludovic Orban a fost învestit în Parlament, că de luni începe austeritatea, preciz’nd că Executivul liberal a fost votat de trădători din ALDE, Pro-Romania, UDMR şi chiar din PSD.

loading...

„De astăzi începe oficial austeritatea. Guvernul Orban este născut din ură şi trădare, nu din votul cetăţenilor rom’ni. Este un guvern clădit pe ura anti-PSD a celor de la PNL, USR sau PMP şi votat de trădătorii de la ALDE, de la Pro-Rom’nia, de la UDMR şi, din păcate, chiar din partidul nostru. Ei vor purta în frunte stigmatul trădării c’nd Guvernul lui Iohannis va face ceea ce au anunţat: comasarea spitalelor, tăierea salariilor bugetarilor şi a voucherelor de vacanţă, concedieri în masă, îngheţarea sau tăierea salariului minim, anularea creşterii punctului de pensie şi impozitarea pensiilor mici, dar şi explozia facturilor plătite de populaţie la energie electrică şi la gaze naturale după eliminarea plafonului impus de PSD”, scrie Mihai Fifor, pe Facebook.

Fostul ministru al Afacerilor Interne transmite că luni s-a făcut trecerea de la o guvernare pentru oameni, la o guvernare pentru altfel de interese.

loading...

„Veţi vedea cum v-au minţit! Vor eşua în toate lucrurile de care ne-au acuzat pe noi: nu vor face autostrăzi, nu vor construi spitale, datoria publică va creşte, nu doar nominal, ci şi ca pondere în PIB, inflaţia va creşte şi ea. Iar cel mai rău e că banii nu vor mai ajunge în buzunarele rom’nilor şi în conturile clientelei lor politice. Îi mai puteţi opri la votul din noiembrie. Daţi forţă PSD şi votaţi Viorica Dăncilă, singurul candidat la prezidenţiale care luptă împotriva austerităţii. Toţi ceilalţi sunt complicii lui Iohannis, pentru că sunt susţinuţi de partide care astăzi au decis pentru austeritate. Votaţi în noiembrie împotriva austerităţii!”, a completat Mihai Fifor.

Executivul Orban a fost învestit, luni în plenul reunit al Parlamentulului, cu 240 de voturi „pentru” a anunţat Marilen Pirtea, la ieşirea din Birourile permanente reunite. Deputaţii şi senatorii au votat pentru validarea listei celor 16 miniştri, precum şi programul de guvernare al PNL.

Noul Guvern a fost validat cu 240 de voturi „pentru” din partea deputaţilor şi senatorilor. Votul a fost unul secret, cu bile.

loading...

Leave a Response