sâmbătă, decembrie 7, 2019
Actualitate

Pleșoianu, SUPĂRAT pe Antena 3: Subiectul este DEVINITIV închis

Nu mă veți mai vedea NICIODATĂ în platourile unei televiziuni pentru care am ieșit în stradă și în care am crezut mulți ani. Este afirmația făcută de Liviu Pleșoianu și se referă la postul de televiziune Antena 3. Parlamentarul nu i-a menționat numele însă lucrurile sunt clare.

loading...

Mulți s-au întrebat de ce deputatul nu a mai aparut deloc la Antena 3 sau de ce unii moderatori nici măcar nu au scos o vorbă că este candidat la alegerile prezidențiale. Răspunsul este simplu: Ramona Ioana Bruynseels, candidata umanista care nu are nimic de spus. Supărarea domnului Pleșoianu este de înțeles deoarece este greu de acceptat că te-ar putea ignora cineva pentru care ai ieșit în stradă și te-ai luptat. Nu a contat!

”Vă pot spune că s-au strâns uluitor de multe semnături pentru un om care a REFUZAT categoric să strângă semnături altfel decât ÎN MOD REAL! Nu, nu sunt suficiente, deși sunt foarte multe. Mai sunt două zile, vom vedea… Apoi, voi hotărî ce fac mai departe.

loading...

Le mulțumesc de pe acum, indiferent dacă se strâng toate sau nu, tuturor celor care au crezut și cred în DRUMUL OMULUI LIBER! Mulți factori de decizie din PSD nu cred în acest drum sau pur și simplu NU își pot depăși condiția. M-am lămurit la Congres, m-am lămurit și după Congres… Între un om cu adevărat LIBER și Dăncilă, au ales Dăncilă… Asta e!

De asemenea, vreau să precizez că, indiferent dacă se strâng sau nu semnăturile, pe mine categoric NU mă veți mai vedea NICIODATĂ în platourile unei televiziuni pentru care am ieșit în stradă și în care am crezut mulți ani, dar care a luat decizia de a anula participarea mea în emisiuni (începând cu data de 23 iulie) și de a se face că pur și simplu NU exist.

Cel care ieșea în stradă pentru respectiva televiziune și care se revolta PUBLIC împotriva ambasadorului Klemm, atunci când acesta aplauda PUBLIC confiscarea de către ANAF a unor sedii, a fost pur și simplu INTERZIS acolo. În schimb, o puteți urmări nonstop pe o doamnă blondă, care e foarte fericită să pună pe propria pagină de Facebook poze cu același ambasador Klemm. În fine, treaba lor… Din acest moment, pentru mine subiectul este definitiv închis.

…România ESTE o colonie de mâna a zecea. Iar deplasările peste ocean ale lui Iohannis, Barna și Dăncilă, cu câteva săptămâni înainte de alegeri, sunt doar o dovadă în plus”, a scris Liviu Pleșoianu.

loading...

Leave a Response