sâmbătă, decembrie 7, 2019
Politica

Orban dă vina pe români pentru cursul de schimb

Ludovic Orban se spală pe mâini de scandalul cursului de schimb.

loading...

În vreme ce mai mulţi analişti au susţinut că euro a explodat din cauza declaraţiilor lui Florin Cîţu, premierul susţine că de vină ar fi chiar românii, deoarece cumpără prea mult.

„În mod evident acest curs de schimb este determinat de foarte mulţi factori. Se ştie că decembrie este o lună în care creşte consumul. Noi avem un deficit comercial foarte mare, nevoia de produse din import în luna decembrie creşte foarte mult şi din cauza asta există o cerere foarte mare de euro care creează presiune asupra cursului de schimb euro-leu”, a precizat Ludovic Orban.

loading...

Nu sunt motive de îngrijorare, spune însă Ludovic Orban.

loading...

1 Comment

  1. Și ma rog dm.le Orban ce ar trebui să facă orice cetatean ROMÂN precum si dv.tra sunteti, să facă dacă în luna Decembrie ca se cumpără mult din produse de afară ??!! Problema e că nu mai avem o economie puternica, locuri de muncă de peste 1 000 000 !! Aici e BUBA cea MARE și tocmai de aceea sunt plecați afară să muncească efectiv vre-o 3 000 000 . Politicienii au fost beneficiarii distrugerii combinatelor, uzinelor, fabricilor, CAP.urilor care ar fi trebuit să rămână ca IAS.uri. Si populația a fost prost indusă in rele ptr.ca unii să beneficieze de profituri din ce in ce mai mari !! Ce ati facut ca ministru al transporturilor că e dus de râpă prin fragmentare si vanzare si furt ??

Leave a Response