sâmbătă, decembrie 7, 2019
Actualitate

Ipoteză-ȘOC! Alexandra Măceșanu, cumpărată de un …

Ipotezele privind unde ar putea să se afle Alexandra Măceșanu, tânăra răpită de Ghoerghe Dincă, se înmulțesc. Alexandra Măceșanu a fost răpită la finalul lunii iulie de Gheorghe Dincă. Deși, la puțin timp după ce a fost prins și arestat, cel supranumit ”monstrul din Caracal” a mărturisit că a ucis-o pe fată, încă mulți nu cred că aceasta ar fi moartă.

loading...

De-a lungul ultimelor luni au apărut mai multe informații conform cărora Alexandra Măceșanu ar fi fost sechestrată după răpirea ei de Gheorghe Dincă și apoi trimisă în Italia ca prostituată. Mama Alexandrei și unchiul ei, Alexandru Cumpănașu, au fost în Italia, au făcut plângeri și la autoritățile de acolo, după ce au existat persoane care au susținut că au văzut-o pe tânără într-o zonă în care se află prostituatele, potrivit wowbiz.ro.

Nici o informație de acest fel nu a fost însă susținută cu dovezi până acum. Recent însă, unchiul Alexandrei Măceșanu, cel care a spus la un moment dat că a angajat și o echipă de detectivi care au aflat unde s-ar putea afla tânăra, a venit cu o altă informație. Alexandru Cumpănașu susține acum că Alexandra Măceșanu ar fi putut fi cumpărată de un milionar arab, pentru haremul lui.

loading...

Se știe că în lumea arabă au mai existat zvonuri de tinere cumpărate de bogătașii dornici de distracții. ”A fost traficată din România printr-o reţea albaneză din Bari şi predată unei filiere arabe, pentru că Alexandra a făcut parte, din păcate, din acele comenzi speciale de care anumite persoane din Orient, arabii în mod special, cei care sunt mai bogaţi şi au harem, au nevoie. Este vorba despre oameni din Tunisia şi Maroc. A fost răpită pentru o astfel de reţea. Ultima mea informaţie este că a fost predată acestei reţele, în ciuda scandalului”, a declarat recent Alexandru Cumpănașu.

loading...

Leave a Response