luni, ianuarie 20, 2020
Social

Din ce trăiește Ludovic Orban, conform unui liberal

După ce Cătălina Porumbel l-a întrebat, vineri, pe liberalul Tănase Stamule despre salariul liderului PNL, Ludovic Orban, a urmat un schimb de replici în platoul Antena 3.

loading...

La un moment dat, Cătălina Porumbel, moderatoarea ediției speciale de la Antena 3 de vineri, l-a întrebat pe liberalul Tănase Stamule: „Domnule Stamule, dacă tot v-ați enervat, spuneți-ne din ce câștigă Ludovic Orban, practic, salariul?”.

„E o persoană care a muncit toată viața. Are și el economii”, a răspuns Stamule. „Trăiește din economii?”, a fost următoarea întrebare. „E știre asta, dacă ne spuneți că trăiește din economii”, a adăugat Cătălina Porumbel. Ulterior, liberalul a precizat: „Și lucrează”.

loading...

În cele ce urmează, vă prezentăm un schimb de replici între acesta și Cătălina Porumbel:

Stamule: Chestia asta că un om la 50 sau 55 de ani, cât are domnul Orban, nu are resurse să se întrețină… chestiile astea sunt fake news

Porumbel: Cine a spus că nu are cu ce să se întrețină. Eu am întrebat…

Stamule: Dumneavoastră ați întrebat

Porumbel: Dumneavoastră nu ați răspuns din ce se întreține. Ați spus că la fel ca orice om, cu o carieră în spate, are niște economii. Am zis că e o știre, eu până acum n-am aflat (…) Știți din ce încasează salariul domnul Orban?

Stamule: Nu cunosc detalii. Nu m-a interesat.

loading...

Leave a Response