sâmbătă, decembrie 7, 2019
Actualitate

Cu ce persoană importantă s-a iubit Theodor Paleologu

În urmă cu câțiva ani a făcut senzație însă povestea de iubire a lui Theodor Paleologu cu o prințesă. Relația lor a durat câțiva ani, dar într-un final prințesa s-a întors în țara ei.

loading...

Prințesa daneză Eleonore of Schaumburg-Lippe l-a cunoscut pe Theodor Paleologu pe vremea când acesta era ambasadorul nostru la Copenhaga. Se întâmpla în 2008, și în acea perioadă, prințesa daneză a tot vizitat țara noastră, de dragul iubitului său.

Apoi, între anii 2010 și 2014, Eleonore of Schaumburg-Lippe a locuit chiar în România, unde a fost directoarea Uniunii Agenţiilor de Publicitate din România (UAPR), după ce înainte de aceasta lucrase pentru Asociaţia Daneză de Publicitate, potrivit wowbiz.ro.

loading...

În 2015, la scurt timp după despărțirea de Theodor Paleologu, prințesa Eleonore avea să se întoarcă în Danemarca. In prezent, prințesa daneză colaborează cu o mare companie teatrală daneză, ține prelegeri și este responsabilă de comunicare pentru organizație de sprijin pentru soldați și rudele lor, conform artebooking.dk

loading...

Leave a Response