luni, ianuarie 20, 2020
Politica

Crin Antonescu, propunere pentru Victor Ciutacu

Victor Ciutacu a declarat, în exclusivitate pentru DC NEWS, în ce condiţii ar intra în politică, dar şi de ce pentru moment este un domeniu care nu i se potriveşte.

loading...

„Mi s-a propus în repetate rânduri, inclusiv un loc perfect eligibil pe listele parlamentare din partea USL în 2012. Dl Crin Antonescu mi-a propus, am refuzat. E chestie publică asta, nu e de mine. Poate cândva voi muri de foame şi singura soluţie ca să supravieţuiesc va fi să mă înregimentez într-un partid politic. Cât fac meseria asta de ziarist şi cât mi-e foarte greu să mă regăsesc în oricare dintre formaţiunile politice din România, cunoscându-le liderii şi interesele, e de domeniul cvasi-imposibilului această variantă, a intrării mele în politică. Dar, repet, nu ştii niciodată ce se va întâmpla, unde te duce viaţa. Dar până acum nu am murit de foame şi nici nu mi s-a părut că moare politica românească fără mine.”, a declarat Victor Ciutacu în exclusivitate pentru DC NEWS.

„Plus că nici nu mi s-a părut că aş avea un cuvânt de spus în politică. Ori, să mă duc să joc un rol de figurant în favoarea oricărei mişcări politice, asta poate să o creadă doar cine nu mă cunoaşte. Şi presupun că nimeni nu se va la o parte să mă lase pe mine să conduc o mişcare politică veche sau nouă. Ăştia cu salvatul deja s-au inventat, nu ştiu, poate alţii care salvează ce rămâne după salvatori. Repet, nu e tipul meu, eu sunt un tip asumat, franc, şi mi-e foarte greu să fiu c*rvă, să fiu ipocrit. Ceea ce trebuie cu precădere să fie principala caracteristică a unui om de succes în politică, şi nu doar în România.”, a mai spus jurnalistul.

loading...

„Depinde cum definim succesul în România. Să se întoarcă să facă bani şi jocurile unuia sau altuia, nu văd ce i-ar reţine. Să se întoarcă să facă audienţă presupune că au făcut audienţă înainte. Ori, cu toată dragostea, cu extrem de puţine excepţii, nu au făcut audienţă înainte. Să se întoarcă şi să facă după ar fi un miracol. Cu excepţia Gabrielei Firea, care a făcut audienţe în vremea de glorie a Antenei 3, restul sunt cam pa. Şi Turcescu a făcut audienţă în contextul Realitatea, având în vedere şi cum era viaţa atunci. În rest cine? Moise Guran? Tot zbura dintr-o parte în alta pentru că nu făcea audienţă, nu se uita lumea la el. Dar da, s-ar putea să se întoarcă să facă bani, aşa cum a fost şi cazul lui Moise Guran, care făcea consultanţă cu partidele în timp ce urla deontologia în el.”, a conchis Ciutacu.

loading...

Leave a Response