marți, februarie 25, 2020
Actualitate

Ce pregătește PNL. ”Mi-a spus să nu mă agit pentru pensionari, că nu sunt votanții noștri”

Vânzarea României, a Economiei, a Resurselor și Societâților cu Capital de Stat, repet și o să o tot scriu, va culmina cu vânzarea Ardealului în 2022, potrivit lui Gelu Vișan. Acesta scrie că pentru a putea vinde, Naz***ul trebuie să aibă în funcții oamenii lui, sclavii lui de fapt, care execută fără crâcnire ordinele Fuhrerului. Destituirea lui Arafat.

loading...

”Vânzarea Sănătății este un plan mai vechi, pe care-l cunosc extrem de bine, nu de alta dar l-am studiat în amănunt când trebuia să spun public ce minunat e, asta până m-am prins că de fapt se vinde tot Sistemul de Sănătate: Acum vă spun doar un amănunt, o să scriu pe larg despre vânzarea Sistemului de Sănătate și a Învățâmântului de Stat: Casa de Asigurări de Sănătate va fi desființată și înlocuită de Cinci Case de Asigurări de Sănătate, Private, toate din Occident, ale căror nume sunt cunoscute.

Asta este Concepția Neoliberală a Nazistului și Mafioților lui, pentru asta au fost numiți de Germania ( hai că m-am scăpat cu viitorii proprietari ai unei Case de Asigurări): Să vândă pe nimic și repede. Poate nu ați înțeles: toți românii nu vor mai fi asigurați la Stat, ci la una din Casele (Private-Străine) de Sănătate, care va plăti cum va vrea ea. De exemplu, dacă acum vă plătește Casa de Asigurări spitalizarea și operația, din contribuțiile la CAS, peste trei ani, o parte va plăti Casa Privată-Străină, iar o parte dumneavoastră, pentru că vă vor spune că depășiți costurile medii ale tratamentului.

loading...

Adică: Pensionarii, care nu sunt votanții nazistului nu vor avea din ce plăti, ceea ce va duce la întinerirea populației prin selecție artificială, iar în rest, scapă cine poate, adică cine are bani. La fel va fi și la Pensii, vi se va spune, cum a spus Băsescu în seara asta despre “Deficite” pe care le inventează- că nu sunt bani-, iar pensionarii vor fi condamnați la o pensie de mizerie, astfel încât să se rărească, rapid și masiv.
Dar să revenim la Sănătate.

Destituirea lui Arafat de Săptămâna asta, este parte a Planului. Nu sunt deloc fan al lui Arafat, l-am criticat (puțin spus) după accidentul din Apuseni, din Siudghiol și pentru altele, dar el se opune vânzării Sistemului de Urgență, și aici are dreptate. Motiv pentru care va fi executat direct de Nazist, pentru că Sistemul de Sănătate, cum am scris mai sus, este planificat să ajungă la nemți. Cum poți controla și rări cel mai bine o populație, decât prin Sistemul de Sănătate? O să-mi spuneti că nu are curaj, că e Genocid. Dar la Colectiv ce a fost, când au omorât tineri nevinovați, doar că trebuia să pună un guvern care să vândă România? Le-a-ncurcat planurile Dragnea, dar l-au rezolvat. V-am mai spus, Dragnea a fost executat cu ordin din afară, Nazistul doar a executat.

Când Băsescu a dat ordin să taie pensiile cu 15%,credeti că nu știa că vor muri pensionari, fără bani de medicamente și mâncare? Ba știa bine, de-aia mi-a spus mie MRU, direct, în față, la obraz ca să zic așa, ca să nu mă mai agit pentru pensionari, că nu sunt votanții noștri.
Așa că Arafat nu mai are scăpare, îl va executa Nazistul pentru a vinde Urgența. O să ziceți că ieșiți în stradă, dumneavoastră care citiți aceste rânduri:

O să ieșiți pe dracu, la fel cum ați ieșit și după ce a fost executat Dragnea. O mână de oameni. I se rupe Nazistului. De ce nu ieșiți? Din lașitate și din frică. O să vă indignați un pic pe facebook, vai, vai, vai, și gata! Așa că Vânzarea României începe cu Vânzarea Sănătății Dumneavoastră, dar când o să o simțiți pe propria piele, va fi mult prea târziu”, a scris Vișan.

loading...

3 Comments

  1. S-au mai dus romani inclusiv polițiști in Septembrie 2010 sa spună chiriasului de la Cotroceni la aceea vreme Traian Băsescu numai de bine!!
    Sa se repete cu individul asta de Klaus Iohannis nu este exclus!!! Dar ce se va face când vor fi 1000000 de persoane in jurul palatului Cotroceni.! Klaus Iohannis sa te ții atunci , cum vei reacționa când te vor lua pe sus pentru toate porcăriile făcute începând cu 2014?

    1. Ai dreptate întrutotul,când vom porni toți din toate colțurile țării spre București o dă vadă nazistu ce înseamnă furia românilor.

  2. avand in vedere „cursul evenimentelor ” nu cred ca autorul exagereaza…nici când ne numeste lasi, lipsiti de vlaga si de spirit de autoaparare…dar mai ales când spune (c u alte cuvinte ..Deutchland uber alles ..in Romania. de ani de zile suntem analizati, incercati atat noi ca indivizi cat si tara noastra (d ocandata) si s a ajuns la concluzia ca nu suntem in stare sa ne conducem singuri….au folosit procedee la vedere ..prinnumirea in functii important oameni vanduti, incapabili, flecari..devotati lor dar romani ..nu pentru a ..fi o solutie ..ci pentru a adanci in constiinta noastra parerea lor ref aiutocefalee..in strada nu vom iesi decat sporadic si neconvingator ..caci nu exista un organizator ci numai pareristi..vanduti si aia..qsa ca haloimis..

Leave a Response