marți, noiembrie 12, 2019
Justitie

Avocată, mesaj TRIST: Acest cavou cu oameni vii

Avocata Eliza Ene-Corbeanu scrie pe pagina de socializare un mesaj trist despre conditiile din Tribunalul București. ”Am scris cu greu aceste rânduri, cu aburul ieșind din gură ca la locomotivele istorice și cu degetele încleștate de frig ca niște crengi înghețate”, a notat aceasta in postarea de pe Facebook.

loading...

”Tribunalul București – acest cavou cu oameni vii. Pentru neprocesomani, Tribunalul București e clădirea aia situată vizavi de Biblioteca Națională și de terasele mișto de pe chei. E clădirea care are scări rulante ce nu funcționează niciodată, dar au lipit de prima treaptă anunțul “nu folosiți scările, urcați/ coborâți cu liftul!

E clădirea care are 4 lifturi obosite, cu toane de femei îmbufnate ce nu răspund la comenzi decât după ce ai luat decizia de a urca pe scările rulante ce nu funcționează niciodată, încălcând avertismentul. E clădirea in care multe săli de ședință nu au lumină naturală și unde țurțurii se adună în jurul nărilor începând cu 1 Noiembrie.

loading...

Am scris cu greu aceste rânduri, cu aburul ieșind din gură ca la locomotivele istorice și cu degetele încleștate de frig ca niște crengi înghețate.  Noroc că avem robe largi ce pot fi îmbrăcate peste paltoane, dar mă uit la arestații din boxă care dârdâie în hainele primăvăratice în care au fost aduși și nu îndrăznesc să se plângă. In jur lumea strănută, tușește, suflă muci, e locul ideal să te imunizezi pe viață sau să o mierlești după prima vizită. Bine ai venit 1 Noiembrie!”, a scris Eliza Ene-Corbeanu.

loading...

Leave a Response