luni, ianuarie 20, 2020
Actualitate

Avertisment pentru Orban – Iohannis. Pippidi: Jos labele de pe Arafat

Guvernarea Iohannis – Orban se pregătește să-l pună la pământ pe unui dintre cei mai iubiți români pentru că îi putem spune așa cu vârf și îndesat. Raed Arafat încă nu și-a aflat soarta deoarece guvernarea liberală îi analizează activitatea. Ce trist e când trebuie un om capabil să stea sub lupa frustraților și incompetenților. Alina Mugiu – Pippidi trage un semnal de alarmă.

loading...

”De ce, în atîția ani, nu a făcut un român ce a făcut Arafat, adică un sistem construit de la zero, pe contribuții voluntare și efort uman, ca să avem o alternativă la el? Poate pentru că nu e așa ușor? Știți cît persoane voluntariază la Salvare în București-Ilfov? Mii: Arafat a creat o cultură care înainte de el nu exista. A da vina pe el pentru toate relele sistemului de sănătate, create de o combinație de politizare și politici greșite ale statului și Băncii Mondiale din România, e o prostie.

Omul a fost mereu parte din soluție, nu parte din problemă. A, e arogant, se crede centrul lumii, etc- se poate- la fel, fiecare bărbat român, dar majoritatea fără să aibă de ce. Chiar nu vă întrebați cum apar filme miraculoase, cum analiști oficiali care nu suflă niciodată decît în aceeași direcție cu SRI, de genul lui Cristian Tudor Popescu, se dezlănțuie la comandă, cum de o obscură organizație numită ”Reset”, care s-a ilustrat doar stînd după Polițeanu și compania în ultimii doi ani de mare revoluție antipesedistă (fără a fi produs măcar două rînduri legate cu ce vor să pună în locul unui guvern legitim ales, oricît de prost) se reped să îi facă plîngere penală? Nu mai puneți botul la toate comenzile!

loading...

Nu ar exista atîtea canalii fără scrupule în România dacă opinia publică nu ar fi regresat atît de mult de cînd cu social media. Sfera publică a devenit gloata publică! Autoritatea e zero! Spune guvernatorul Băncii Naționale că niciodată populația nu a fost mai înstărită și mai plină de depozite în bănci? Nu îl aude nimeni, deși e în sfîrșit un fapt. Toți idioții sunt ocupați să distribuie în schimb că ”țara e în flăcări” sau alte anunțuri isterice.

Nu mi-aș face griji nici dacă țara ar fi pe bune în flăcări, că aveți voi destul scuipat să le stingeți! Poți face lucruri neobișnuite cu telefonul tău smart, ca să parafrazez reclama Orange din Romană: de exemplu, să te abții trei zile măcar să scuipi un om mai de valoare decât tine.”, scrie Alina Mungiu Pippidi, în Romaniacurată.ro.

loading...

7 Comments

  1. Uite că madam Pippidi schimbată la 180 ° și parcă nu -mi vine a crede că basista întărită cum a fost e si anti ioha’– PNL și Sică zis GURITA fara cap !!

  2. Felicitări doamna Pipidi, real, concis și la obiect! Un om inteligent poate spune multe lucruri în cuvinte puține și cu esență ;bravo!

  3. Doamna Pippidi, multumesc pentru atitudinea dumneavoastra fata de acest mare om, domnul dr Arafat, care a pus bazele măsurilor de urgenta din țară noastra! Respect pentru domnul doctor Arafat și dumneavoastră!

  4. Abia astept sa-l dea jos pe Raed ARAFAT caci eu stiu cel putin 100 de milioane de chinezi cu mult mai buni decat el. Trebuie ca guvernul actual sa faca doar un semn discret si daca vine doar o cincime din cat am zis, sunt sigur ca problema se va rezolva de la sine, devenind si noi un popor de 40 de milioane, exact cum gandea NC, ca tot se fac de Craciun 30 de ani de cand de atata evlavie crestina, acesta a fost impuscat. Avem acum la finante crema-cremelor, avem la munca un geniu, avem la invatamant exact ce ne trebuie, ca prea multi scriu in loc de oua, oaura, ceea ce este atat de gresit incat prin de indata se intelege fiecaruia ce-i trece prin bibilica. Sa plece Raed ARAFAT din aceasta clipa, chiar daca SMURD-ul lui mi-a facut un mare bine. M-a invatat tatucu-mamuca sa dau peste mana celui care mi-a dat pomana, ca sa-l fac fericit pe cel ce a plecat cu darul simbolic de la Inalta Poarta fericindu-ma etern. Acum, vorbind serios, nu credeti ca omul etern incruntat, dar clarvazator si cunoscator a toate cele, caci are si un doctorat in ceva, ar fi nimerit sa-i ia locul, ca tot a fost pus pe liber de la Tv?

Leave a Response