sâmbătă, ianuarie 18, 2020
Externe

Anastasia Soare şi SECRETUL TENEBROS din viaţa ei. Soțul..

Anastasia Soare a ajuns una dintre cele mai puternice persoane din industria de beauty de la Hollyowwd, fiind supranumită „Regina Sprâncenelor”.

loading...

Anastasia Soare a început să penseze pe gratis și a continuat acest obicei timp de doi ani până a hotărât să închirieze o cameră într-un salon din Beverly Hills. În 1997 a luat un împrumut bancar pentru a-şi lansa brandul Anastasia Beverly Hills, potrivit Romania TV.

În prezent, compania sa vinde peste 480 de produse în peste 3.000 de magazine și deși nu a oferit o niciodată o cifră concretă, averea sa ar fi estimată la câteva miliarde de dolari.

loading...

Cu toate acestea viața Anastasiei Soare nu a fost întotdeauna roz. Fostul soț, Victor Soare, s-a sinucis în 2012, după ce a luat o supradoză de medicamente, în casa sa din Constanța. Cei doi au fost căsătoriți timp de zece ani, Anastasia plecând în SUA ca urmare a cererii de azil politic din 1987 a soțului ei. Cei doi au emigrat împreună cu fiica lor, iar Victor Soare a muncit pentru o perioadă de timp ca taximetrist.

După ce cariera Anastasiei Soare a luat avânt, relația dintre cei doi s-a deteriorat, iar Victor Soare a hotărât să se întoarcă în Constanța. Mai mulți apropiați au declarat că Victor Soare era foarte deprimat și obișnuia să consume multe pastile.

Deși au fost căsătoriți timp de 10 ani, Anastasia Soare nu a fost prezentă la înmormântarea fostului ei soț.

loading...

Leave a Response