Politica

Replica. Dăncilă, AGRESIVĂ cu Tăriceanu: Cei impotenti sunt …

499views

Premierul Viorica Dăncilă îi dă replica partenerului de coaliție, Călin Popescu Tăriceanu, care a declarat, marți, că nu vrea să facă parte dintr-un guvern ”impotent”.

loading...

Într-o declarație de presă susținută la finalul Conferinței județene a Organizației PSD Dolj, Dăncilă s-a declarat surprinsă de declarațiile lui Tăriceanu și a declarat că probabil liderul ALDE s-a referit la miniștrii din partidul lui.

”Mă surprind declarațiile domnului Tăriceanu. Cred că acest guvern a obținut rezultate. Domnul Tariceanu are miniștri în acest Guvern. Probabil se referă la miniștrii dumnealui. Aș fi vrut ca aceste discuții să le avem în coaliție nu prin presă.

loading...

Cred că aceste lucruri nu fac bine. Pentru mine și pentru membrii Guvernului este importantă stabilitatea țării. Aceste acuzații nu fac decât să scindeze, iar eu am îndemnat întotdeauna la consens și unitate. Am să îmi spun părerea în cadrul ședinței de coaliție.

Reafirm că atât timp cât în formul de conducere al PSD s-a luat decizia remanierilor, a reajustării programului de guvernare și nu o restructurare, vom merge pe linia PSD”, a declarat Viorica Dăncilă.

loading...

Leave a Response