Politica

Ponta a luat FOC după ce nu a putut intra la guvernare

1.58Kviews

CEX al PSD a decis, luni, sa refuze primirea in guvern a oamenilor lui Victor Ponta iar fostul premier nu a suportat prea bine vestea proasta. Acum, Victor Ponta se foloseste de ceea ce spune Opozitia ca sa atace Guvernul Dăncila.

loading...

„Acestia sunt banii pe care i-au furat si i-au prapadit baronii, mafiotii, stanestii si olgutii, slugile raspopite ale lui Dragnea – toti care o tin de fire pe marioneta Veorica! 4,25 MILIARDE EURO care vor fi platiti de romani! Si ei cred ca scapa asa??? Ei cred ca ii aduc la guvernare pe PNL si USR si isi vad linistiti de banii furati – sa le dovedim ca nu va fi asa!

In acest timp oamenii simpli, angajati, pensionari, oameni cu gandire si nevoi de stanga , adevaratii social democrati din Romania, vad ca in fiecare zi cresc toate preturile, viata devine mai grea , saracii devin mai saraci si baronii devin mai bogati si mai aroganti ( cu toate rudele si camarila lor)!

loading...

ProRomania va salva Stanga si social democratia in Romania – in primul rand trebuie insa sa o salvam de baroni, hoti, analfabete si sicofanti care le-au luat oamenilor tot ce aveau ( inclusiv mandria de a fi social democrat)!”, a scris Ponta pe Facebook.

Reamintim că premierul Viorica Dancila a confirmat, dupa sedinta CEX de luni, ca Victor Ponta si-a manifestat intentia de a intra la guvernare cu Pro Romania. CEX a decis sa il refuze.

„Majoritatea colegilor au decis ca nu este oportuna cooptarea PRO Romania. Noi avem o alianta puternica cu ALDE si vrem sa continuam pana in 2020. Declaratiile dlui Ponta au nemultumit colegii”, a declarat Dancila dupa sedinta CEX.

loading...

Leave a Response