Justitie

Iohannis s-a făcut de RÂS. ‘Și judecătorii lui Iohannis au zis ….’

332views

Florin Iordache a declarat pentru Libertatea că „S-a demonstrat că am avut dreptate şi judecătorii lui Iohannis au zis că întrebarea 1 de la referendum este necostituţională”. El a precizat că subiectul a fost unul „de campanie”, referitor la organizarea referendumului pe Justiţie în aceeaşi zi cu alegerile europarlamentare din 26 mai.

loading...

Curtea Constituțională a invalidat propunerea președintelui privind interzicerea amnistiei și a grațierii pentru persoane acuzate de corupție. Lui Klaus Iohannis i s-a cerut demisia in urma deciziei CCR.

”Klaus Iohannis nici măcar nu a lăsat poporul să aleagă cum crede de cuviință, ci a cerut răspicat și neîncetat poporului să aleagă așa cum vrea președintele: cine nu e cu mine, e împotriva mea! Klaus Iohannis a târât în aventura lui și Parlamentul României, nevoit să se implice în transpunerea în viață a ideilor Marelui Cârmaci. Pentru gravele tentative de abatere a României de la normele statului de drept universal, anihilate azi de Curtea Constituțională, președintele Klaus Iohannis trebuie să demisioneze necondiționat și imediat din funcție. Imediat însemnând imediat!”, a scris liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

loading...
loading...

Leave a Response