Actualitate

Liviu Dragnea, gest IMPRESIONANT din închisoare

13.7Kviews

”Penalul” Liviu Dragnea care ”fură de la copii” a făcut un gest impresionant din spatele gratiilor despre care nici măcar nu a vrut să se audă. Oana Zamfir a povestit la Antena 3 despre gesturile a 2 penali care chiar fiind acolo nu au uitat să fie oameni.

loading...

Am dedus că este vorba de Liviu Dragnea deoarece Oana Zamfir a spus că este ”poate cel mai urât de lume din România – care stă acum după gratii” iar mai urât ca Liviu Dragnea noi nu știm altul.

Gândul meu se duce în această seară la niște oameni asupra cărora s-a rostogolit multă ură, către așa numiții penali. Există un penal – poate cel mai urât de lume din România – care stă acum după gratii, un om care atunci când a auzit, din fața televizorului, de un caz nefericit, fără să spună nimănui, i-a dat toți banii cu acte, nu bani negri, nu bani furați. Așa poate ar gândi unii… că din bani furați, bani negri, a dat și unui amărât. Nu, a dat așa, cu acte, iar cu banii lui, omul a fost operat.

loading...

Mă gândesc și la un alt penal, care nu mai este după gratii, dar care la fel, fără să spună nimănui, aveam să aflăm, verificând un cont al unui amărât, și-a dat salariul de parlamentar câteva luni la rând. Și nu a spus nimănui. Am aflat întâmplător. Când ne mai lăsăm angrenați în ură, trebuie să ne gândim că tot ai lui Dumnezeu suntem. Cei care greșesc… că-s penali, că nu-s penali…. uite ce suflete au! Poate urâm mai puțin… sau deloc”, a zis Oana Zamfir la Antena 3.

loading...

8 Comments

 1. dl Liviu Dragnea merita sa fie sustinut si protejat de partid
  nu vindut precum Issus
  este un OM cu suflet mare si pe multi i a ridicat
  Rusine tradatorilor

  1. Dragnea un mafiot care a promovat în funcții cheie prostia ,incultura si târfele .
   In toate functiile pe bani mulți, multe unii tare in ultimii ani isi fac veacul copiii, nepoții si amantele politicienilor…..Sa carpați fir-ati ai statului de hoți,va dati victime politice după ce ați furat de nu mai stiti numărul banilor….

 2. Din înțelepciunea celui torturat ,umilit ,chinuit și persecutat .

  Orice persoană ale cărui urechi nu sunt surde la plânsul celor umiliți și a cărui inimă nu se închide și poate fi blândă și milostivă , oricine este prietenul și fratele nefericitului , oricine are o inimă capabilă de iubire și de prietenie , oricine este statornic în adversitate de neclintit în îndeplinirea angajamentelor asumate fără să se teamă de dificultăți , oricine nu-i va batjocori și disprețui pe cei slabi , orice om al cărui suflet poate concepe aspirații înalte și dorește să se ridice deasupra tuturor motivațiilor inferioare și să se distingă prin acte de bunăvoință , oricine alungă lenea ,oricine consideră că orice cunoaștere la care are acces poate fi esențială considerând cunoașterea omenirii drept studiul său principal , orice om care atunci când adevărul și virtutea sunt în discuție în ciuda posibilei priviri critice a celor mulți și este suficient de curajos pentru ași urma dorința inimi Dumnezeului din el va fi respectat și apreciat de Cel fără de sfârșit care este adevărul și dreptatea pe acest pământ .

  Regele Dreptății „”„

  1. Acest domn a făcut ceva pentru români, acesta a fost motivul pentru care acum sta la închisoare! Și – a ales apropiați care l-au vândut, rușine pentru cei perverși!

 3. „dl Liviu Dragnea merita sa fie sustinut si protejat de partid
  nu vindut precum Issus
  este un OM cu suflet mare si pe multi i a ridicat
  Rusine tradatorilor”

  De acord cu dumneavoastra, da viata ne arata altceva. Majoritatea au trecut in barca adversarului, altii nu au fost in tara sapte ani, si asa mai departe. Au trecut in tabara la Klovnus, ca sa le fie mai bine lor. dai dracu pe ceilalti. De ce sa te bati cu sistemul? Cand este mult mai comod sa iei MUIE! Muie de la toata lumea, chiar si de la pd-listi.

 4. Dumnezeu ne știe pe fiecare așa cum suntem și ne face dreptate, dacă meritam, chiar în ciuda celor care ne vor tot răul din lume. Mă rog pentru d-l Dragnea, în cele mai grele momente din viața lui și îi doresc sănătate. Nu îl cunosc personal, dar am auzit multe lucruri bune despre acest OM.

 5. D-l Dragnea a făcut multe pentru românii de rand.Plateste dar nu merita acest gest urat .Rămâne în istorie ca martir .

Leave a Response