Social

Badea a comentat mesajul pentru Guvern al actorului Marius Manole

200views

Mircea Badea i-a răspuns lui Marius Manole în emisiunea de joi seară: ”Băi, Manole, băi, hashtagi, fiți atenți cum e treaba în economia de piață. Am fost și eu la Londra, aplauze pentru mine, și nu o dată. Am fost și la New York, aplauze pentru mine, și nu o dată. Și eu, în această viață, chiar am văzut teatru.

loading...

Nu vreau să-l minimalizez pe Manole, dar, totuși, l-am văzut jucând pe Ștefan Iordache. Am fost și-n străinezia. La teatrele din Londra- și sunt foarte multe – se joacă grav de tot, mult adică. Sunt spectacole care au și 20 de ani. (…) Am fost și la New York, unde e celebra stradă de spectacole. Nu la unul, nu la două, ci la multe. Am dat și 600 de dolari pe un bilet. Acolo nu cred că le dădea primăria din New York sau ministrul Culturii din USA nu cred că le dădea morman la teatru, nu, plătea lumea bilet. La London e cam la fel. Dai bani mulți. Ce vreau să spun:

Băi, Manole, vrem o țară ca afară. Uite cum se face treaba, tătuțule: TNB are șase săli. Dacă publicul ăsta pe care-l tot invoci vrea să vadă teatru cu Manole, bă, dă bani pe bilet. Dacă publicul nostru de hashtagieni, care au senzația că teatrul înseamnă actorii din reclame la vopsea și Bendeac și Bobonete ăla, așa cred ăștia, așa au unii senzația că ei sunt actori și au ei bani de iPhone-aș să lumineze ei cerul, ca să apere democrația, statul de drept, și fac ei așa cu iPhone-așul care costă niște bani, probabil luat în rate, dar oricum, au bani de el și eu zic că au bani atunci și de bilet la teatrul lui Manole.

loading...

Fii atent cum face un teatru de dreapta care să nu stea ca un hashtag cu mâna întinsă la stat: bă, eu zic că mărește prețul biletului, bă poate chiar îl dublează, poate chiar îl triplează. Eu am verificat cum e la televiziune. Și la TV e așa: faci o audiență, pauza de publicitate e cea care este, sunt spoturile respective, se măsoară audiența pe spot se înmulțește cu… și-ți dă câți bani iei pe spot. Ia să încerce și TNB să-și producă banii. Dacă nu-i produce, atunci, ghinion, înseamnă că lumea nu-i interesată. Dacă nu-i interesată, nasol. Ghinion!”.

loading...

1 Comment

Leave a Response