Social

PRO TV e la pământ. Lovitura primită a ieșit la IVEALĂ

1.1Kviews

Nici banii nu mai sunt ce au fost. Compania-mamă a Pro TV, Central European Media Enterprises (CME), a raportat venituri în scădere în primul trimestru al acestui an, conform datelor financiare publicate astăzi. Cea mai mare lovitură s-a resimțit chiar la afacerile din România, care este a doua cea mai importantă piață pentru CME.

loading...

Concret, operațiunile Pro TV au atras venituri de 38,8 milioane de dolari în primele trei luni ale acestui an. Spre deosebire de aceeași perioadă a lui 2018 când compania a avut venituri de 45,9 milioane de dolari, potrivit paginademedia.ro.

În ce privește OIBDA (Profitul operațional înainte de depreciere și amortizare) grupului Pro, acesta s-a ridicat la 17,5 milioane de dolari. În aceeași perioadă din 2018, profitul operațional al grupului Pro era de 18,8 milioane de dolari.

loading...

Operațiunile grupului Pro sunt reprezentate de Pro TV, Pro 2, Pro X, Pro Gold, Pro Cinema, Pro TV International și Pro TV Chișinău.

Per total, compania care are operațiuni în cinci țări, a atras venituri de 146,5. În primul trimestru din 2018 compania a atras venituri de 156,7 milioane de dolari.

Cea mai importantă piață pentru companie este Cehia, care a atras venituri de 50,3 milioane de dolari, în scădere ușoară față de 2018.

loading...

Leave a Response